AMSTERDAM MARATON 12.10-17.10.2017 – KLUBSKI IZLET

AMSTERDAM MARATON

četrtek 12.10. – torek 17.10.2017

 42 km, 21 km, 8 km

Cilj maratona na Olimpijskem stadionu, muzej Ane Frank, okušanje sira, maratonski expo, Heineken experience, kolesarjenje po Amsterdamu, tulipani, Van Gogh-ov muzej, vožnja z ladjico po Kanalih reke Amstel, mlini na veter, Cooffe shop, rdeča soseska,..

Amsterdamski maraton je eden najbolj ravnih in najhitrejših maratonov v Evropi (2:05:21 Samuel Wanjiru). Zaradi štarta in cilja na Olimpijskem stadionu, kjer so bile leta 1928 Olimpijske igre, je edinstven. Maraton  je zelo primeren kot klubski izlet, saj ima poleg maratona tudi polmaratonsko razdaljo in rekreativni tek na 8km.


AMSTERDAM je eno najbolj medkulturnih mest. Je odlična kombinacija starega in modernega. Zaradi neštetih kanalov mu pravijo tudi severne Benetke. Amsterdam je najbrž urbanistično najbolj planirano mesto v Evropi. V 17. stoletju je bil center svetovne ekonomije, saj je bila tu odprta prva borza na svetu. Zaradi svoje strpnosti in raznovrstnosti je poznan po celem svetu. Ime mesta pomeni jez na reki Amstel. 

Amsterdam je mesto koles in kanalov

PROGRAM VKLJUČUJE

  • 6 dnevno popolno organizacijo in vodenje izleta
  • povratni letalski prevoz do Amsterdama iz bljižnih letališč
  • 5 dnevno nastanitev v Hostlu na dobri lokaciji z vključenim zajtrkom v večposteljni sobi
  • prijavo na Amsterdamski maraton (štartni paket)

 

 PAKET MARATONEC 530 eur

PAKET POLMARATONEC 480 eur

PAKET 8KM 465 eur

PAKET SPREMLJEVALEC 450 eur

Izleta se lahko udeležite bodisi kot maratonec ali kot spremljevalec.

PRIJAVE

Zagotovite si svojo štartno številko, zato se prijavite čimprej, saj bodo štartne številke kmalu pošle. Pri kasnejših prijavah vam ne moremo zagotoviti štartnih številk in tudi cene po navedenih pogojih, saj se prijave polnijo zelo hitro. Predvsem je velik naval na 8km tek (7000 prijav) in 21km (18.500) med tem ko je pri prijavah na maraton (16.500) še nekaj več časa, vendar vam tudi tukaj svetujemo čimprejšnjo prijavo. Prijava je sprejeta, ko je plačan prvi obrok. Račun boste prejeli po pošti.

PLAČILA:

PROMO ŠPORT, Primož Kobe s.p., Velika Cikava 12b, Novo mesto
Št.rač.: SI56 6100 0001 5337 987; BIC: HDELSI22; Namen: Amsterdam + paket + ime in priimek 

Plačilo je možno v enkratnem znesku ali po obrokih.

  1. obrok 50% ob prijavi
  2. obrok 30% do čez 30 dni
  3. obrok 20% do čez 60 dni

DOPLAČILA:

  • eno ali dvoposteljna soba (odvisno od razpoložljivosti)
  • majica maratona 22,5 eur
  • vgraviranje imena in časa na medaljo (maraton, polmaraton, 8km) 6,5 eur

ORGANIZATOR: PROMO ŠPORT, Primož Kobe s.p in Športno rekreativno društvo FIT KLUB

POGOJI: Število štartnih paketov je omejeno. Prijava je sprejeta ko je plačan prvi obrok. S plačilom prvega obroka se obezujete poravnati celotno ceno paketa. Cena je na osebo. Število mest je omejeno. Prodaja se vrši do zapolnitve mest. Predrezervacije niso mogoče.V primeru odpovedi vam praviloma ne moremo kriti stroškov odpovedi. Menjava med štartnimi razdaljami je mogoča v primeru, da je pravočasna. V tem primeru vam bomo poiskušali najti zamenjavo ali kako povrnit stroške v nasprotnem primeru vam ne moremo krijti stroškov odpovedi. Pridržujemo si pravico do spremembe cene paketa.
V primeru premajhnega števila prijav si dovoljujemo odpovedati izlet ali organizirati izlet brez vodenja.

 

PROGRAM IZLETA: O programu potovanja boste obveščeni kasneje.