ZIMSKA TEKAŠKA VADBA 2023 – 2024

Pridružite se nam na zimski tekaški vadbi! Vadba poteka v atletski dvorani Olimpijskega centra v Češči vasi in v fitnesu na stadionu Portovald. Vadba potekala dvakrat tedensko od začetka decembra do konca februarja. Ne glede na to ali ste tekaški začetnik ali pa izkušeni tekač.

CILJI VADBE: SPLOŠNA TELESNA PRIPRAVA, PREPREČEVANJE POŠKODB, KREPITEV SPECIFIČNIH MIŠIČNIH SKUPIN, PRIPRAVA TELESA NA VEČJE OBREMENITVE.

TERMINI

PONEDELJEK od 18:30 -20:00 – Stadion Portovald

ČETRTEK 18:30 – 20:00 – Atletska dvorana Olimpijskega centra Češča vas – Velodrom

ELEMENTI VADBE: Osnovna vadba za moč, funkcionalna vadba mišičnih skupin ki sodelujejo pri teku, vadba za moč, stabilizacija telesa, propriocepcija, pliometrija, vadba gibljivosti, individualne vaje.

GARDEROBE: Na stadionu Portovald in v Olimpijskem vadbenem centru so na voljo garderobe in tuši. Prinesite zimska topla oblačila za ogrevanje s tekom zunaj in več oblek za preoblečt, zlasti po končani vadbi. Nujno je da se po teku preoblečete v suha oblačila. Potrebujete  brisačo in dvoje copat – tekaške copate za zunaj in čiste copate za v dvorano oziroma fitnes!

CENA

  • 2x tedensko 150€
  • 1x tedensko 100€ (opozorilo vadba 1x tedensko je premalo za pravo učinkovitost in napredek)
  • ČLANI TRIM KLUBA: DOPLAČILO na koncu vadb glede na število obiskov. Več je obiskov (podpisov) manjša je cena doplačila vadbe (ali je ni).

Cena je za celotno obdobje treh mesecev in pol. Cene vsebujejo DDV. Izvajalec je Promo šport, Primož Kobe s.p.

Več informacij: 031 859 801 ali fitklub@yahoo.com


PODATKI ZA PLAČILO 

PROMO ŠPORT, Primož Kobe s.p., Potov vrh 5b, Novo mesto,  

IBAN SI56 6100 0001 5337 987. Namen: ZIMSKA VADBA + ime in priimek

Loading